25 feb. 2011

Smaken , vad är den som egentligen?

På torsdag är det prisutdelning i tävlingen Gourmand world cookbook awards. Vi nominerades i två prisklasser för två av våra böcker, vilket betyder att de valdes ut som bäst i Sverige och skickades vidare till Paris för att tävla mot resten av världen. Coolt bara det. Några veckor senare fick vi dock veta att boken Mat att äta minst en gång i livet nu gått vidare och hamnat på short list, där endast 4 böcker tronade! Det handlar om Bästa Omslag i Världen. Vi pyser redan av stolthet. Gissningsvis har då vår andra bok, Blomstrande måltider, inte gått vidare i sin klass, men det har vi inte fått veta något om. Däremot fick vi se våra motståndare på short list, från länderna Kanada, USA och Spanien. Och vad annat kan man säga än att smaken är som baken? Se nedan. Vad som helst kan alltså hända. På torsdag åker vi i alla fall dit. Och dum vore man väl om man inte passade på att ha sig en weekend i Paris på kuppen.

Vår bok:


USA:


Spanien:


Kanada:




3 kommentarer:

  1. Då är det väl bara att hålla tummarna igen och säga GRATTIS så här långt!
    Ni är såå duktiga!
    Kram!
    /Gunilla

    SvaraRadera
  2. Lycka till och njut av PARIS och all god mat och kultur! Ja, jag vet vilket omslag jag skulle ge 1:a pris, ingen tvekan, 1:a priset går till "Mat att äta..." Motivering: ett stilrent och fantastiskt vackert omslag.
    Bonne chance mes amies! Kram
    Nico

    SvaraRadera
  3. Jamen, då är det ju klart - med motivering och allt. Tack Nico!
    :)

    SvaraRadera